ETS Spoor uit Purmerend is toeleverancier van spoorwegmaterialen en weet veel van trein-, metro- en tramsporen. Het bedrijf staat internationaal hoog aangeschreven en wordt door deskundigen uit de branche als vooraanstaand gezien. Directeur Rogier Schulmeister zet uiteen hoe die topreputatie werd opgebouwd en wat de plannen voor de toekomst zijn.


Tommie van Eck is de nieuwe directeur van de Purmaryn. We stellen hem in de NV graag aan u voor. Dat geldt ook voor een ander nieuw gezicht namelijk Shirley Benoit, directeur van het Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH). Beiden vertellen in de NV over de kansen die zij op toeristisch en cultureel gebied voor Purmerend en omgeving zien en hoe ondernemers daar op in kunnen spelen.


Piet Hein Debets was tien jaar voorzitter van de Vereniging Ondernemend Waterland (VOWA). Hij liep zich als belangenbehartiger van het lokale bedrijfsleven de benen uit het lijf en is zowel een verbinder als een man van uitgesproken meningen. In de NV Purmerend blikt hij terug op tien mooie jaren en licht hij een paar van die meningen nog eens uitgebreid toe.
Voor vragen kunt u mailen naar info@nvpurmerend.nl