NV Purmerend online

Zoals veel evenementen kan vanwege de corona-crisis ook de ondernemerstalkshow NV Purmerend niet doorgaan. De komende tijd géén interviews in theater De Purmaryn. Om van het altijd leuke en nuttige naborrelen en napraten maar te zwijgen.


Directeur Remco Heeres van Heeres Assurantiën in Purmerend moest van de ene op de andere dag oplossingen bedenken voor problemen die hij eerder nooit had. De corona-crisis zette alles op z’n kop.


Heeres kreeg er als ondernemer en ook als bestuurslid van de PRO mee te maken. Er komen steeds meer vragen en lang niet altijd zijn er antwoorden. Staat straks bijvoorbeeld een pandemie groot vermeld in polissen?


In gesprek met presentator Jaap Sluis van de NV Purmerend zet Heeres een aantal essentiële zaken op een rijtje. Een gesprek over de beroerde maar soms ook mooie kanten van een crisis.

Remco Heeres

directeur Heeres Assurantiën


De komende weken laat de NV Purmerend diverse ondernemers aan het woord. Zij vertellen over zware tijden, problemen en perspectief, zorgen en plezier, saamhorigheid en nog veel meer.


Voor vragen kunt u mailen naar info@nvpurmerend.nl